کد خبر: ۴۱۶۳۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۱
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۴۷

دانشگاه تهران درباره حواشی یک جلسه دفاع: دو نفر از اعضای هیأت علمی حاضر در جلسه به حالت تعلیق درآمدند / فردی که ادعا می‌کند در جلسه دفاع از پایان‌نامه خود حضور دارد، شرایط ادامه تحصیل را نداشته

تسنیم نوشت: به تازگی فیلمی از جلسه دفاع از پایان‌نامه «لیلا حسین‌زاده» محکوم امنیتی در دانشگده علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شد که وی با پوشش تروریست‌های پژاک و بدون حجاب شرعی در این جلسه حضور یافت و از با یاد کردن از دو تجزیه‌طلب معروف پایان‌نامه خود را آغاز کرد.
دانشگاه تهران درباره حواشی یک جلسه دفاع: دو نفر از اعضای هیأت علمی حاضر در جلسه به حالت تعلیق درآمدند /  فردی که ادعا می‌کند در جلسه دفاع از پایان‌نامه خود حضور دارد، شرایط ادامه تحصیل را نداشته
 دانشگاه تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد عوامل پدید آمدن یک جلسه غیرقانونی در دانشکده علوم اجتماعی که حاشیه‌هایی خلاف ارزش‌های ملی و دینی و شئون دانشگاهی نیز به دنبال داشته است، از کار تعلیق شدند.

 به گزارش «تیک» به نقل از تسنیم به تازگی فیلمی از جلسه دفاع از پایان‌نامه «لیلا حسین‌زاده» محکوم امنیتی در دانشگده علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شد که وی با پوشش تروریست‌های پژاک و بدون حجاب شرعی در این جلسه حضور یافت و از با یاد کردن از دو تجزیه‌طلب معروف پایان‌نامه خود را آغاز کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

به محض اطلاع از برگزاری جلسه‌ای تحت عنوان «جلسه دفاعیه یک دانشجوی دانشکده علوم اجتماعی» که متضمن مصادیق خلاف ارزش‌های ملی، دینی و شئون دانشگاهی بوده است، کمیته‌ای در دانشگاه تهران از سوی رئیس دانشگاه مأموریت یافت تا به بررسی دقیق موضوع و ارائه گزارش درباره آن بپردازد.

گزارش این کمیته روز چهارشنبه ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۲ در جلسه فوق‌العاده با رئیس دانشگاه تهران ارائه شد.

بر اساس این گزارش، فردی که در ویدئوی منتشرشده ادعا می‌کند در جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد خود حضور دارد، دانشجوی دانشگاه تهران نیست و پیش از این بر اساس رأی کمیسیون موارد خاص دانشگاه تهران، شرایط ادامه تحصیل را نداشته است.

این فرد بر اساس رأی کمیسیون موارد خاص دانشگاه مورخ ۱۴ شهریور ماه ۱۴۰۲، به دو علت «اتمام سنوات مجاز تحصیل» و «عدم ثبت‌نام در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱» از تحصیل محروم شده است؛ لذا برگزاری جلسه پرحاشیه اخیر، فاقد مجوز قانونی بوده و از اساس موضوعیت نداشته است.

این گزارش حاکیست که کلیه اقداماتی که منجر به تشکیل این جلسه غیرقانونی شده است با هماهنگی و محوریت یک عضو هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران صورت گرفته است و شواهد و مستندات اولیه نشان می‌دهد که اعضای هیأت علمی حاضر در این جلسه غیررسمی، کنترل لازم متناسب با ارزش‌های اسلامی، ایرانی و ضوابط و مقررات دانشگاهی نداشته‌اند و همین موضوع در کنار اشتباه فاحش برگزاری این جلسه غیرقانونی، منجر به وارد آمدن خدشه به ساحت مقدس دانشگاه شده است.

بر این اساس، گزارش این کمیته ویژه و مستندات مربوطه به هیأت انتظامی دانشگاه تهران و معاونت دانشجویی دانشگاه ارجاع گردید و تا زمان صدور رأی توسط این مراجع، دو نفر از اعضای هیأت علمی حاضر در جلسه به حالت تعلیق درآمدند، و در خصوص سایر عوامل مشارکت‌کننده نیز تصمیمات انضباطی اتخاذ گردید.»
captcha