کد خبر: ۴۱۸۰۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۸۹

وزیر کشور: اجرای طرح ساماندهی مهاجران زمان‌بر خواهد بود/ تلاش برخی برای ایجاد ستیز بین مهاجران افغانستانی و مردم ما کاملا حساب‌ شده است

وزیر کشور گفت: تلاش‌های سازمان‌یافته‌ای از طرف برخی که البته بخشی از آن توسط دشمن است، صورت می‌گیرد که یک نوع ستیزش را در جامعه بین مهاجران افغانستانی و مردم عزیزمان درست کنند که این کار کاملا حساب‌ شده است.
وزیر کشور: اجرای طرح ساماندهی مهاجران زمان‌بر خواهد بود/ تلاش برخی برای ایجاد ستیز بین مهاجران افغانستانی و مردم ما کاملا حساب‌ شده است
احمد وحیدی وزیر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت سامان‌دهی وضعیت مهاجران غیرقانونی افغانستانی گفت: ساماندهی مهاجران افغانستانی کار جدی است که در دستور کار وزارت کشور و همه دستگاه‌های ذی‌ربط قرار دارد.

وی افزود: به طور طبیعی اجرای طرح ساماندهی زمان‌بر خواهد بود.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره برخی فضاسازی‌های رسانه‌ای در موضوع اتباع افغانستانی گفت: تلاش‌های سازمان‌یافته‌ای از طرف برخی که البته بخشی از آن توسط دشمن است، صورت می‌گیرد که یک نوع ستیزش را در جامعه بین مهاجران افغانستانی و مردم عزیزمان درست کنند که این کار کاملا حساب‌ شده است.

وی با تاکید بر هوشیاری همگان نسبت به این مساله افزود: معتقدیم نباید هیچ‌گونه اتفاقی خلاف نظم و انضباط عمومی در این حوزه رخ دهد.
captcha