کد خبر: ۴۱۹۹۹۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۶۳

کشف جسد مادر و فرزند در سیل شهرستان نور

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: با تلاش نیروهای امدادی پیکر بی‌جان مادر و فرزند گرفتار در سیل پیدا شد.
تسنیم: حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران اظهار داشت: بارش‌های عصر جمعه سبب طغیان رودخانه در بخشی هایی از نقاط استان از جمله در شهرستان نور شد.

وی گفت: بر اثر طغیان رودخانه سیل در شهرستان بابل و نور و مناطق شرقی استان خسارت به بار آورد و با تلاش نیروهای امدادی مشکلات در حال مرتفع شدن است.

وی درباره مفقودین اعلام شده در سیل اخیر که گرفتار شده بودند خاطرنشان کرد: ۲ نفر از سرنشینان خودرو سواری پیکان در نور مفقود شده بودند که پیکر بی جان مادر و فرزند کشف شد.

محمدی بیان کرد: سایر مفقودین پیدا شدند و نجات یافتند؛همچنین با کمک تیم‌های امداد و نجات امدادرسانی کاملی انجام شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران به رانش زمین در مسیر جاده لاویج به نور اشاره کرد و افزود: در این مسیر جاده در چند نقطه دچار رانش است و اداره راهداری اقدامات لازم را برای بازگشایی کامل مسیر انجام می‌دهد.