کد خبر: ۴۲۳۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۴
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۲۸۴

منتجب‌نیا: ردصلاحیت روحانی، هزینه بسیار سنگینی برای نظام دارد/تعمدی است که مردم پای صندوق رأی نیایند

رسول منتجب‌نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی گفت: از نظر من این ردصلاحیت به معنای ردصلاحیت ۸ سال ریاست جمهوری اوست که خود آقایان تاییدش کرده بودند، رد صلاحیت او به معنای ردصلاحیت مسئولیت‌های پیشین اوست که هزینه‌های زیادی هم در عرصه بین‌المللی دارد و قضاوت بدی در خارج می‌شویم.
منتجب‌نیا: ردصلاحیت روحانی، هزینه بسیار سنگینی برای نظام دارد/تعمدی است که مردم پای صندوق رأی نیایند
رسول منتجب‌نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی گفت: از نظر من این ردصلاحیت به معنای ردصلاحیت ۸ سال ریاست جمهوری اوست که خود آقایان تاییدش کرده بودند، رد صلاحیت او به معنای ردصلاحیت مسئولیت‌های پیشین اوست که هرینه‌های زیادی هم در عرصه بین‌المللی دارد و قضاوت بدی در خارج می‌شویم.

به گزارش تیک به نقل از خبرآنلاین، بخش‌های مهم این مصاحبه را در ادامه می‌خوانید: 

اگر از نظر سیاسی هم بررسی کنیم، ردصلاحیت کسی که در نظام مسئولیت داشته، آن هم در این سطح و ۸ سال رئیس جمهور کشور، چند دوره نماینده مجلس، جانشین فرمانده جنگ و … بوده و چنین امتیازهایی داشته، هزینه بسیار سنگینی برای نظام دارد.
آقای روحانی بعد از مرحوم هاشمی در جنگ تحمیلی، در مجلس و عرصه‌های مختلف پیش و پس از انقلاب نقش موثری داشته است اما برای عضویت مجلس خبرگان او را صالح ندانستند و از نظر من این ردصلاحیت به معنای ردصلاحیت ۸ سال ریاست جمهوری اوست که خود آقایان تاییدش کرده بودند، رد صلاحیت او به معنای ردصلاحیت مسئولیت‌های پیشین اوست که هرینه‌های زیادی هم در عرصه بین‌المللی دارد و قضاوت بدی در خارج می‌شویم.

فرد تا وقتی رئیس جمهور است، حمایت می‌شود اما به مجرد اینکه از ریاست جمهوری کنار می‌رود، ممنوع‌التصویر می‌شود، ردصلاحیت می‌شود و امثالهم؛ اینها چه افرادی هستند که تا از مسئولیت کنار می‌روند صلاحیت از آنها سلب می‌شود؟!
شاید هم تعمدی هست که مردم پای صندوق رای نیایند و رقابت از بین برود. شاید دست‌های مرموزی باشد که بخواهد مردم را بیشتر مسئله دار کند؛ به هرحال بنده این رویه را نامطلوب می‌دانم.

ردصلاحیت مرحوم هاشمی هزینه سنگینی برای نظام داشت اما عزت و عظمتش بیشتر شد، حالا هم ردصلاحیت آقای روحانی ضربه‌ای به او وارد نمی‌کند و عزت بیشتری نزد مردم پیدا می‌کند اما به نظام و کسانی که ردصلاحیت کردند، ضربه می‌خورد.


captcha