کد خبر: ۴۲۹۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۸۹۶

خبر مهم برای کسانیکه سهام عدالت ندارند | واریز 10 میلیونی سود سهام عدالت از این تاریخ

این افراد سهام عدالت می‌گیرند.

این افراد سهام عدالت می‌گیرند.
وزیر اقتصاد و دارایی گفت: سال گذشته بسته سهامی که برای واگذاری به نومشمولان تدارک دیده شده بود از سوی سازمان خصوصی تهیه شد و اسامی نومشمولان هم تهیه شد اما مانع حقوقی انتقال سهام وجود داشت.
سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی و سخنگوی اقتصادی دولتی در نشست خبری امروز خود در خصوص اختصاص سهام عدالت به نو مشمولان گفت: سال گذشته بسته سهامی که برای واگذاری به نومشمولان تدارک دیده شده بود از سوی سازمان خصوصی تهیه شد اسامی نومشمولان هم تهیه شد اما مانع حقوقی انتقال سهام وجود داشت.

وی افزود: هفته گذشته جلسات جدیدی را به ریاست معاون اول رییس‌جمهور شروع کردیم تا امسال به توافق حقوقی در داخل دولت برسیم که خبر آن به زودی اعلام می‌شود.
مشمولان سهام عدالت که تاکنون به دلایل مختلف سود سهام سال‌ ۱۴۰۱ خود را دریافت نکرده‌اند، در خرداد ماه منتظر واریز این سود از سوی دولت باشند.

با مشخص شدن زمان واریز سود سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت ۱۴۰۱ به ایستگاه پایانی نزدیک می‌شود.

بنا بر اعلام مسئولان سازمان بورس، سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۱ و سود سهام عدالت وراث که به دلایل مختلفی در اسفندماه موفق به دریافت سود سهام عدالت مربوط به فرد متوفی خانواده خود نشدند، خرداد ماه سال جاری به حساب جاماندگان واریز خواهد شد اما هنوز روز مشخص و دقیق آن اعلام نشده است.

ولی‌اله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار کشور در گفت‌وگویی عنوان کرد: مجامع شرکت‌ها همواره تاکید بر پرداخت سود در زمان و موعد مقرر دارند؛ ولی برخی از شرکت‌ها از کارفرماهای خود طلبکارند و نتوانستند مطالبات خود را دریافت کنند؛ لذا روزانه و مستمر با کارفرماها ارتباط داریم تا بدهی وصول و سود سهام پرداخت شود.

مجید عشقی، رئیس سازمان بورس نیز درباره واریز سود سهام عدالت گفت: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودهارا جمع آوری کنیم و باقی مانده سود سهام عدالت را پرداخت کنیم.

حال باید منتظر ماند تا بنا به گفته عشقی، زمان دقیق این واریزی توسط شورای عالی بورس مشخص شود. لازم به ذکر است برای دریافت این واریزی که ناشی از قصور هشت شرکت در واریز سود مرحله‌ دوم سال گذشته است، نیاز به مراجعه به هیچ سایتی نیست.

طبق گفته سرپرست سازمان خصوصی سازی نیز چنانچه فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشود، می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند. اما وزارت رفاه بلافاصله در بیانیه‌ای اعلام کرد: از مردم و متقاضیان دریافت سهام عدالت تقاضا می‌کنیم از مراجعه حضوری و تماس با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص سهام عدالت خودداری کنند.
اگر چه تاکنون درباره میزان سودی که سهامداران در این مرحله دریافت می‌کنند هنوز خبری منتشر نشده اما به نظر می‌رسد طبق روال واریزی‌ها در مرحله دوم که اسفندماه ۱۴۰۲ صورت گرفت، دارندگان سبد سهام عدالت ۴۵۲ هزار تومانی می‌بایست ۴۰۹ هزار تومان دریافت کنند. افرادی که سبد ۴۹۲ هزار تومانی دارند مبلغ ۴۴۶ هزار تومان، کسانی که ۵۳۲ هزار تومان سبد دارند مبلغ ۴۸۲ هزار تومان و سهامدارانی که از سبد سهام یک میلیون تومانی برخوردارند ۹۰۶ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد.

وزارت کار اعلام کرد: از مردم و متقاضیان دریافت سهام عدالت تقاضا می‌کنیم از مراجعه حضوری و تماس با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص سهام عدالت خودداری کنند.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به یک مصاحبه درباره «امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه» جوابیه‌ای به این خبرگزاری ارسال کرد که طبق قانون مطبوعات عیناً منتشر می‌شود.
در ادامه متن این پاسخ را می‌خوانید:

تعیین فهرست نهایی و احراز تخصیص یاعدم تخصیص سهام عدالت برعهده سازمان خصوصی‌سازی است

پیرو مصاحبه آن خبرگزاری با سرپرست سازمان خصوصی سازی تحت عنوان: «امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه» ستاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ادارات کل استان‌ها طی روزهای اخیر با مراجعه و تماس تعداد کثیری از افراد متقاضی سهام عدالت مواجه شده که در این زمینه نکاتی را به استحضار ملت شریف ایران اسلامی می‌رساند:

در اجرای بند «ن» تبصره «۲» قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور مبنی بر واگذاری سهام عدالت به کلیه جاماندگان مشمول دریافت این سهام از محل سهام پیشنهادی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ برای حدود ۴.۷۰۰. ۰۰۰ نفر از افراد واجد شرایط که اغلب تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی هستند و بخشی دیگر که در مرحله قبلی طرح توزیع سهام عدالت در سال ۱۳۸۵ دعوتنامه دریافت اما در مراحل بعدی، فرایند ثبت نام آنان قطعی نشده و جزو شش دهک درآمدی بوده‌اند توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی به دولت پیشنهاد شد و ثبت‌نام و معرفی این افراد ارتباطی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ندارد.

مدیران خودور ام وی ام(صفحه خبر-میان مطلب)
این وزارتخانه با استفاده از پایگاه داده خود درصورت لزوم و درخواست سازمان خصوصی‌سازی صرفاً فهرست دهک‌های پایین درآمدی را پالایش و به سازمان خصوصی‌سازی ارسال خواهد کرد و در گذشته نیز روال این‌گونه بوده است. بنابراین تعیین فهرست نهایی و احراز تخصیص یاعدم تخصیص سهام عدالت و همچنین پاسخگویی در این خصوص نیز بر عهده سازمان خصوصی‌سازی است. لذا از مردم و متقاضیان دریافت سهام عدالت تقاضا می‌کنیم از مراجعه حضوری و تماس با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص سهام عدالت خودداری کنند.