کد خبر: ۴۲۹۱۶۸
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۳۶۵۰

میخوای خورشتت با همه فرق کنه و خوشمزه تر شه؟ | بجای رب این خوراکی رو استفاده کن

با تهیه رب لیمو عمانی خانگی، می توانید از طعم ترش و دلچسب این چاشنی در آشپزی خود لذت ببرید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید!

با تهیه رب لیمو عمانی خانگی، می توانید از طعم ترش و دلچسب این چاشنی در آشپزی خود لذت ببرید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید!
رب لیمو عمانی، چاشنی ترش و خوش طعمی است که از لیمو عمانی خشک شده تهیه می شود. رب لیمو عمانی کاربردهای فراوانی در آشپزی ایرانی دارد و می تواند طعم و مزه ی غذا را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه رب لیمو عمانی را بیاموزید.
روش اول: تهیه رب لیمو عمانی با هسته
مواد لازم:

500 گرم لیمو عمانی خشک
2 پیمان آب
طرز تهیه:

لیمو عمانی های خشک را به خوبی بشویید و در یک قابلمه ی مناسب قرار دهید.
آب را به لیمو عمانی ها اضافه کنید تا به طور کامل روی آنها را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به جوشیدن ادامه دهید.
پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه دیگر بپزید تا لیمو عمانی ها نرم شوند.
لیمو عمانی های پخته شده را از قابلمه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
لیمو عمانی های خنک شده را به همراه هسته هایشان در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به خوبی له کنید تا یک خمیر غلیظ به دست آید.
خمیر لیمو عمانی را از صافی عبور دهید تا هسته ها جدا شوند.
رب لیمو عمانی را در یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی:

می توانید برای طعم بهتر، از لیمو عمانی های تازه و با کیفیت استفاده کنید.
اگر می خواهید رب لیمو عمانی شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید قبل از پخت، به لیمو عمانی ها فلفل قرمز یا فلفل سیاه اضافه کنید.
رب لیمو عمانی را می توانید به مدت 3 تا 4 ماه در یخچال نگهداری کنید.

روش دوم: تهیه رب لیمو عمانی بدون هسته

مواد لازم:
500 گرم لیمو عمانی خشک
2 پیمان آب
لیمو عمانی های خشک را به خوبی بشویید و در یک قابلمه ی مناسب قرار دهید.
آب را به لیمو عمانی ها اضافه کنید تا به طور کامل روی آنها را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به جوشیدن ادامه دهید.
پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزید تا لیمو عمانی ها نرم شوند.
لیمو عمانی های پخته شده را از قابلمه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شوند.
لیمو عمانی های خنک شده را از وسط نصف کنید و هسته های آنها را جدا کنید.
گوشت لیمو عمانی ها را بدون هسته در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به خوبی له کنید تا یک خمیر غلیظ به دست آید.
خمیر لیمو عمانی را در یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی:

برای جدا کردن هسته های لیمو عمانی، می توانید از یک چاقوی تیز یا یک قاشق استفاده کنید.
رب لیمو عمانی بدون هسته، طعمی ملایم تر و ظریف تری نسبت به رب لیمو عمانی با هسته دارد.
رب لیمو عمانی بدون هسته را می توانید به مدت 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.