کد خبر: ۴۲۹۱۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۳۷۴۰

واسه امشب یک کوبیده متفاوت با ماهی درست کن | خوشمزه تر از کوبیده های بیرون و گوشت

کباب چوبی ماهی که شبیه کباب کوبیده سرو میشه با سس خوشمزه تمر هندیش که طعم شور و ترش داره عاالیه. این دستور رو حتما امتحان کنید.

کباب چوبی ماهی که شبیه کباب کوبیده سرو میشه با سس خوشمزه تمر هندیش که طعم شور و ترش داره عاالیه. این دستور رو حتما امتحان کنید.
این بار می خواهیم تنوع خوشمزه ای تو غذامون بوجود بیاریم و به جای اینکه گوشت قرمز را به سیخ بکشیم گوشت ماهی را به سیخ کشیده و کباب کوبیده ماهی درست کنیم.( البته توی ماهیتابه با مقدار کمی روغن ) . کباب کوبیده ماهی پیشنهاد جدیدیه که هر کسی درست کردنش رو بلد نیست و فکر نمیکنم تا حالا خورده باشید.
مواد لازم کباب کوبیده ماهی برای ۲ نفر:
* ۳۰۰ گرم گوشت ماهی چرخ شده که بهتر است از ماهی های گوشتی استفاده کنیم مثل میش ماهی ، ماهی هوور
مواد لازم :

یک عدد زرده تخم‌مرغ
نصف قاشق چایخوری ادویه ماهی
یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل
دو قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده
۵ حبه سیر رنده شده
یک قاشق سوپخوری آب‌لیموی تازه
یک عدد پیاز رنده شده با رنده ی ریز
به میزان لازم نمک و فلفل به اندازه ی که تند شود.
چهار عدد سیخ چوبی
مقداری روغن.
طرز تهیه کباب کوبیده ماهی :

۱. یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. ماهی چرخ شده را با زرده تخم‌مرغ داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید. حالا ادویه‌جات، گشنیز خرد شده، پیاز، سیر، آب‌لیمو، پودر و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. حال مواد را خوب باهم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود
۲. سیخ‌های چوبی را خیس کنید. از مواد مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید و با کمک دست مایه را به سیخ بکشید و دور سیخ شکل بدهید .
۳. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کباب‌ها آماده شوند. در حین پخت، چند بار سیخ‌ها را پشت‌ورو کنید تا همه جای آنها سرخ شوند. بعدازآنکه کباب‌ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید
فوت‌وفن
بهتر است سیخ های چوبی را ۱۵ دقیقه قبل از استفاده داخل مقداری آب بگذارید تا خیس بخورند. این کار باعث می‌شود موقعی که کباب‌ها پخته و آماده می‌شوند، به سیخ نچسبند.

یکی از روش های درست کردن سس چتنی :
طرز تهیه به این روش می باشد
‏( ﺳﺲ ﺳﯿﺎﻩ ﺭﻧﮓ , ﺗﻨﺪ ﻭ ﺗﯿﺰ‏)
۱ﭘﯿﺎﺯ ﺑﺰﺭﮒ , ﻭ ۱ ﺑﻮﺗﻪ ﺳﯿﺮ , ﺗﻤﯿﺰ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﯾﺰ , ﺧﻮﺭﺩ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ . ‏( ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺳﯿﺮ ﺭﻭ ﻟﻪ
ﮐﻨﯿﻢ .‏)
ﺳﯿﺮ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ , ﺑﺎ ۲ ﺗﺎ ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺷﯿﺮﻩ ﺗﻤﺮﻫﻨﺪﯼ , ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻧﺼﻒ
ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ , ﻧﻤﮏ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﭘﻮﺩﺭﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﺗﻨﺪ , ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ.
این سس هم خیلی تند باید باشه هم نزدیک به شور!

امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرین.