کد خبر: ۴۳۶۸۹۴
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۶
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۶۱

تنبیه بدنی دانش‌آموزان در روستای کرجو؛ معلم خاطی اخراج شد!

هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان در راستای ایجاد امنیت روانی دانش‌آموز و اولیا با هرگونه ناهنجاری، نقض قوانین مقررات، اعمال رفتار خلاف شئون شغلی و اداری که از ناحیه بعضی از همکاران انجام شود در سریع‌ترین زمان و با استفاده از ظرفیت قانونی که در اختیار هیئت‌های رسیدگی و تخلفات اداری کارمندان به عنوان یک مرجع شبه قضایی در دستگاه اجرایی آموزش و پرورش مستقر است، قاطعانه برخورد خواهد کرد

هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان در راستای ایجاد امنیت روانی دانش‌آموز و اولیا با هرگونه ناهنجاری، نقض قوانین مقررات، اعمال رفتار خلاف شئون شغلی و اداری که از ناحیه بعضی از همکاران انجام شود در سریع‌ترین زمان و با استفاده از ظرفیت قانونی که در اختیار هیئت‌های رسیدگی و تخلفات اداری کارمندان به عنوان یک مرجع شبه قضایی در دستگاه اجرایی آموزش و پرورش مستقر است، قاطعانه برخورد خواهد کرد



«هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان در راستای ایجاد امنیت روانی دانش‌آموز و اولیا با هرگونه ناهنجاری، نقض قوانین مقررات، اعمال رفتار خلاف شئون شغلی و اداری که از ناحیه بعضی از همکاران انجام شود در سریع‌ترین زمان و با استفاده از ظرفیت قانونی که در اختیار هیئت‌های رسیدگی و تخلفات اداری کارمندان به عنوان یک مرجع شبه قضایی در دستگاه اجرایی آموزش و پرورش مستقر است، قاطعانه برخورد خواهد کرد.»

 

معلم خاطی روستای کرجو که اقدام به ضرب و شتم و تنبیه بدنی دانش‌آموزان پایه پنجم مدرسه راشدین کرده بود، با حکم قاطع هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اداره کل آموزش و پرورش کردستان اخراج شد. 

 رسول صحرایی، رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اداره کل آموزش و پرورش کردستان، از اخراج معلم روستای کرجو خبر داد و گفت: رأی معلم خاطی روستای کرجو که اقدام به ضرب و شتم و تنبیه بدنی دانش‌آموزان پایه پنجم مدرسه راشدین کرده بود، بعد از بررسی مدارک و مستندات مضبوط در پرونده و بر اساس ادله قانونی و با رعایت اصل تناسب جرم و مجازات، هیئت بدوی استان اقدام به صدور رأی اخراج از آموزش و پرورش کرد. 

وی افزود: رأی اخراج امروز به آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج جهت ابلاغ به معلم خاطی ابلاغ خواهد شد. 
رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اداره کل آموزش و پرورش کردستان خطاب به همه والدین دانش‌آموزان تصریح کرد: هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان در راستای ایجاد امنیت روانی دانش‌آموز و اولیا با هرگونه ناهنجاری، نقض قوانین مقررات، اعمال رفتار خلاف شئون شغلی و اداری که از ناحیه بعضی از همکاران انجام شود در سریع‌ترین زمان و با استفاده از ظرفیت قانونی که در اختیار هیئت‌های رسیدگی و تخلفات اداری کارمندان به عنوان یک مرجع شبه قضایی در دستگاه اجرایی آموزش و پرورش مستقر است، قاطعانه برخورد خواهد کرد. 
وی عنوان کرد: از همه اولیای دانش‌آموزان تقاضا داریم در صورت مشاهده هر نوع تخلف در محیط‌های آموزشی حتماً موارد را به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان مستقر در اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان اطلاع‌رسانی کنند. 
صحرایی بیان کرد: اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان ضمن برگزاری کلاس‌های آموزشی و توانمندسازی معلمان و پیشگیری از هر گونه خشونت در مدارس؛ همواره خود را متعهد به حفظ کرامت دانش‌آموزان دانسته و در این مسیر از هیچ اقدامی برای صیانت از حقوق آنان فروگذار نخواهد کرد. 
رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اداره کل آموزش و پرورش کردستان ابراز داشت: از مدیریت و همکاران رسانه به جهت پیگیری این مووضع اطلاع‌رسانی دقیق نیز تشکر و سپاسگزاریم. 
تبلیغات


۲۵ فروردین‌ماه امسال معلم یک دبستان در روستای کرجو سنندج به علت گم شدن شارژ موبایلش، دانش‌آموزان کلاسش را در کلاس حبس و مورد ضرب و شتم قرار داد که بر اثر این ضرب و شتم، چندین نفر از دانش‌آموزان به شدت زخمی شدند. پس از وقوع این اتفاق ناگوار، از آن زمان تاکنون در گزارشات مختلف این موضوع را منعکس و پیگیری کرد.