کد خبر: ۴۴۱۹۷۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۵۲

عراقچی: تهران آماده از سرگیری مذاکرات با آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای است؛ این موضوع به رویکرد و نظر ایالات متحده بستگی دارد/ ممکن است تاسیسات هدف قرار گرفته شده، به مواد رادیواکتیو آلوده باشند، این موضوع مانع از سرگیری بازرسی‌های آژانس می‌شود

وزیر امور خارجه ایران گفت که تهران آماده از سرگیری مذاکرات با دولت آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای است و این موضوع به رویکرد و نظر ایالات متحده بستگی دارد.

وزیر امور خارجه ایران گفت که تهران آماده از سرگیری مذاکرات با دولت آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای است و این موضوع به رویکرد و نظر ایالات متحده بستگی دارد.

سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه طی مصاحبه‌ای با خبرگزاری ژاپنی «کیودو» در تهران بیان کرد: «ایران آماده از سرگیری مذاکرات با دولت آمریکا در مورد برنامه و توسعه هسته‌ای خود است و البته این موضوع به رویکرد و نظر ایالات متحده بستگی دارد.»

وزیر خارجه ایران با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی و حملات آمریکا به تاسیسات هسته‌ای کشور گفت: «تاسیسات هسته‌ای و مناطق اطراف آن که در ماه ژوئن توسط ایالات متحده و اسرائیل مورد حمله قرار گرفتند، ممکن است به مواد رادیواکتیو آلوده باشند که مانع از سرگیری بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌شود.»

عراقچی همچنین نسبت به کمک فنی ژاپن که پس از حادثه نیروگاه هسته‌ای «فوکوشیما دایچی» در زمینه رفع آلودگی تخصص دارد، ابراز امیدواری کرد.