کد خبر: ۴۴۳۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۶۲

شروط ایران برای آمریکا از زبان نماینده مجلس/ در ازای دریافت امتیازاتی، بر سر درصد غنی‌سازی توافق شود

عباس مقتدایی گفت: طرف آمریکایی باید تحریم‌ها را بردارد و ایران نیز آمادگی دارد در ازای امتیازات دریافتی، درصد غنی‌سازی را متناسب با توافق تنظیم کند.
شروط ایران برای آمریکا از زبان نماینده مجلس/ در ازای دریافت امتیازاتی، بر سر درصد غنی‌سازی توافق شود

عباس مقتدایی گفت: طرف آمریکایی باید تحریم‌ها را بردارد و ایران نیز آمادگی دارد در ازای امتیازات دریافتی، درصد غنی‌سازی را متناسب با توافق تنظیم کند.

عباس مقتدایی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات اخیر ایران در ژنو گفت: این دور از مذاکرات با وساطت عمان برگزار می‌شود و محل آن نیز بر اساس هماهنگی میانجی عمانی تعیین شده است. 

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال بیان دیدگاه‌های خود و تأمین منافع ملی بوده و هرگز در مذاکرات به حاشیه نرفته است و موضوع هسته‌ای تنها محور مذاکرات فعلی است و مسائل دیگر در دستور کار قرار ندارد. 

 

مقتدایی گفت: با توجه به سابقه دغل کاری و فریبکاری در سیاست خارجی آمریکا، ایران باید با دقت وارد مذاکره شود تا مشکلی برای کشور پیش نیاید. 

وی اضافه کرد: آمریکا حتی از نهادهای بین‌المللی مانند آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سوءاستفاده کرده و در مذاکرات گذشته تلاش به اعمال فشار نظامی داشته است، اما موفق نشده است. 

مقتدایی درباره شروط ایران برای توافق هسته‌ای گفت: طرف آمریکایی باید تحریم‌ها را بردارد و ایران نیز آمادگی دارد در ازای امتیازات دریافتی، درصد غنی‌سازی را متناسب با توافق تنظیم کند. 

نائب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: ایران اکنون در موقعیتی قوی‌تر از گذشته قرار دارد و در صورت بی‌صداقتی طرف مقابل، توان استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای دفاع از منافع ملی را خواهد داشت.