کد خبر: ۶۵۶۷۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۴۶

گروه انصار الشریعة مسئول حمله به منزل سفیر ایران

شبکه تلویزیونی المیادین خبر داد که گروه تروریستی انصار الشریعة مسئول حمله به منزل سفیر ایران در صنعا بود.

به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، شبکه تلویزیونی المیادین خبر داد که گروه تروریستی انصار الشریعة مسئول حمله به منزل سفیر ایران در صنعا بود.

منابع خبری صبح امروز چهارشنبه از انفجاری مهیب در مقابل منزل سفیر ایران در صنعاء، پایتخت یمن خبر دادند اما به سفیر ایران آسیبی نرسید. خبرنگار شبکه خبری «المیادین» اعلام کرد که یک خودروی بمب‌گذاری شده در نزدیکی منزل سفیر ایران در محله «حدة» در صنعا منفجر شد.

برخی منابع دیگر گفتند که در این انفجار سه نفر کشته شده‌اند اما المیادین به نقل از منابع مطلع در یمن اعلام کرد که سفیر ایران به هنگام حادثه در منزل خود نبوده است. بلافاصله «مرضیه افخم» سخنگوی وزارت خارجه ایران به این حادثه واکنش نشان داد و گفت: به سفیر ایران آسیبی نرسیده است و کارکنان ما در سلامت هستند.
*فارس
captcha