کد خبر: ۶۶۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۶۴

ديده بان حقوق بشر سوريه: 1400 تن در درگيري هاي کوباني سوريه کشته شده اند

 گروه ديده بان حقوق بشر سوريه اعلام کرد که از زمان آغاز درگيري ها در شهر کوباني سوريه ميان تروريستهاي داعش و نيروهاي مدافع کرد بالغ بر يک هزار و 400 نفر کشته شده اند.

 به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، به نقل از خبرگزاري رسمي کويت، اين گروه ناظر بر تحولات سوريه روز يکشنبه اعلام کرد که اين گروه از زمان حمله تروريست هاي داعش به شهر کوباني در سوريه در تاريخ 16 سپتامبر تاکنون کشته شدن يک هزار و 381 تن را ثبت کرده است.بر اساس اين آمار 27 غيرنظامي، 905 تروريست داعش از جمله 36 عامل انتحاري تروريست و بمب گذار و 431 نيروي مدافع کرد بوده اند.

همچنين بر طبق اعلام اين گروه، 18 شبه نظامي حامي نيروهاي مدافع کرد در اين درگيري ها کشته شده اند.اين آمار در حالي اعلام شده است که تروريستهاي داعش در شهر کوباني در پيشروي هايشان همچنان ناکام بوده اند و با مقاومت نيروهاي مدافع کرد مواجه شده اند.بنابر گزارش هاي خبري، تروريستهاي داعش همچنان در عراق و سوريه متحمل تلفات سنگيني مي شوند.
*ايرنا
captcha