کد خبر: ۶۶۸۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۰
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۴۸

جعفری: با وجود تهدیدات، مردم بر سر اعتقادات و آموزه‌های حسینی ایستاده‌اند

 نماینده مردم بجنورد در مجلس با بیان اینکه آنچه دشمن را می‌ترساند مانور حضور مردم در مراسم‌هایی مانند اربعین حسینی (ع) است، گفت: علیرغم تمام تهدیدات، مردم بر سر اعتقادات‌شان و مکتب حسینی (ع) ایستاده‌اند و این پیام روشنی برای دشمن است که نمی‌تواند با مردم مقابله کند.

 به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، قاسم جعفری با بیان اینکه اربعین حسینی (ع) از نگاه عبادی و آموزه‌های دینی و مذهبی بیانگر بسیاری از مسائل است، گفت: در طول تاریخ به نظر می‌رسد که به طور طبیعی اربعین مانند عاشورا به لحاظ اجتماعی و سیاسی تاثیرگذاری بسیار گسترده‌ای را داشته است.

وی با بیان اینکه در روایات آمده است که بهترین عمل آن است که با سختی انجام شود، گفت: پیاده رفتن زائران به سوی زیارت اباعبدالله‌الحسین (ع) از باب آنچه در روایات است عبادت و عمل خیر خیلی خوب تعبیر می‌شود و ثواب بیشتری دارد.

نماینده مردم بجنورد در مجلس خاطرنشان کرد: امروز با توجه به تهدیدات بسیار شدید دشمنان چه استکباری به طور مستقیم و چه گروه‌های ساخته دست استکبار که با نام اسلام همراه است مردم با کاری که انجام می‌دهند به دشمن نشان می‌دهند که این اقدام از هر لشکرکشی برای دشمن بدتر بوده و تاثیرگذارتر و سنگین‌تر است.

جعفری با بیان اینکه آنچه دشمن را می‌ترساند مانور حضور مردم در این صحنه‌ها است، گفت: علیرغم همه تهدیدات و احتمال عملیات انتحاری و یا انفجار وقتی که میلیون‌ها انسان با علم به این موضوع به سمت کربلا می‌روند این پیام را به دشمن دارد که با مردمی روبرو است که بر سر اعتقاداتشان ایستاده‌اند و نمی‌توان با آنها مقابله کرد.

وی افزود: همچنین گروه‌های تکفیری که چهره اسلام را خشن و غیرانسانی نشان می‌دهند آنها هم حساب کار خودشان را می‌کنند.

نماینده مردم بجنورد در مجلس همچنین اظهار کرد: بنابراین بهترین پیام این است که مردم با همه آنچه که تهدیدات دشمنان است، همچنان بر مسیر اعتقادات و آموزه‌های مکتب حسینی (ع) ایستاده‌اند و پابرجا هستند.

وی اظهار کرد: در طول 35 سال انقلاب هم دیده‌ایم که حضور مردمی تیر خلاص را به دشمنان زده است که در عرصه‌های بین‌المللی نیز این حضور مردم بوده که بهترین پیام را داشته و حرف آخر را به دشمن زده است. ممکن است تهدید و تحریم کنند اما با این جمعیت که این‌چنین مشتاق هستند چه می‌توانند کنند.

جعفری با بیان اینکه پشتوانه نظام و هر دولتی مردم هستند، گفت: با مردم نمی‌توان مقابله کرد که قطعا مقابله با این ملت هزینه‌های دشمن را بالا خواهد برد.
*ایسنا
captcha