کد خبر: ۶۶۸۵۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۳
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۰۵۵

ماده اي که اشتها را 14 درصد کاهش مي دهد

 محققان امپريال کالج لندن و دانشگاه گلاسکو انگليس موفق به توليد ماده اي شده اند که در صورت اضافه شدن به غذا، باعث احساس سيري مي شود و اشتها را 14 درصد کاهش مي دهد.

 به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، اين ماده شيميايي که IPE نام دارد، باعث تحريک يون پروپيونات در بدن مي شود. نقش اين يون شکستن فيبر درون روده و احساس سيري است.

آزمايش هاي اوليه نشان مي دهد که افرادي که به طور منظم از اين ماده شيميايي در غذاي خود استفاده کردند، کاهش وزن داشته اند.

اين ماده پودري بسيار بدمزه است و حتما بايد با نان يا ميوه مخلوط شود تا قابل استفاده باشد.

يکي از مهمترين چالش هاي استفاده از اين ماده شيميايي، نحوه ورود آن به روده بزرگ بود؛ زيرا قبل از ورود به روده بزرگ، در روده کوچک جذب مي شد. هورمون هايي که اشتها را کنترل مي کنند در روده بزرگ آزاد مي شوند و حتما لازم است که اين ماده شيميايي قبل از دفع، وارد روده بزرگ بشود.

محققان براي حل اين مشکل از يک کربوهيدرات طبيعي موجود در گياهان به نام اينولين کمک گرفته اند. IPE با اينولين ترکيب مي شود و بدون تجزيه و دفع وارد روده بزرگ مي شود.
اشتهاي افراد به محض استفاده از اين ترکيب 14 درصد کاهش مي يابد.

اين محصول هيچ عارضه جانبي به همراه ندارد ولي ورود آن به داروخانه ها، نيازمند آزمايش هاي بيشتر است.

نتايج اين تحقيقات در نشريه Gut منتشر شده است.
*ايرنا