کد خبر: ۶۷۳۳۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۱
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۵۳

چرا درخشان پيشنهاد هدايتي را نپذيرفت؟

 حميد درخشان با پرسپوليس روزهاي سختي را پشت سر مي گذارد.

به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، از روزي که سياسي راهي زندان شده، در پرسپوليس هيچ کس حق امضا ندارد. اين يعني اينکه باشگاه روي هوا است و در بلاتکليفي مطلق به سر مي برد. اين اتفاق وقتي شکلي تلخ به خود مي گيرد که بدانيم فصل نقل و انتقالات آغاز شده و مدتي هم از زمان آن گذشته است.

پرسپوليس که در نيم فصل مي خواست با جذب چند بازيکن تقويت شود حالا کسي را در باشگاه نمي بيند که قراردادها را امضا کند و از همه مهمتر پول رضايتنامه يا هزينه جذب بازيکنان جديد را بپردازد.

حسين هدايتي اما چند روز پيش مدعي شد که حاضر است مثل زماني که براي جذب خلعتبري به پرسپوليس کمک مالي کرد اين بار هم دست به جيب شود و براي تقويت پرسپوليس هزينه کند. در رزوهايي که پرسپوليس نه مديرعامل دارد و نه پول، اين پيشنهاد مي توانست جالب باشد اما حميد درخشان هرگز نمي تواند اين پيشنهاد را بپذيرد.

گفته مي شود درخشان بر سر دوراهي قرار گرفته اما اين را خيلي خوب مي داند که اگر براي جذب بازيکن به پيشنهاد هدايتي پاسخ مثبت بدهد قطعا از پرسپوليس اخراج خواهد شد.

با توجه به اختلاف شديد هدايتي و مسئولان وزارت ورزش که دليلش هم اتفاقات ابتداي فصل و عدم حضور هدايتي در هيات مديره اين باشگاه بود گفته مي شود اگر درخشان با هدايتي تعامل کند بلافاصله حکم برکناري اش صادر خواهد شد. شايد به همين دليل است که درخشان در مصاحبه اي، دريافت کمک از هدايتي را تکذيب کرده است.
منبع: ورزش3

captcha