کد خبر: ۷۴۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۳
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۳۲۸

سياسيون ايران چه انگشتري در دست دارند؟


 «انگشتر» در بين سياسيون کشور انگشتر عاملي منحصربه‌فرد براي به نمايش درآوردن اعتقادات مذهبي آنهاست. عقيق، فيروزه، درّ نجف، ياقوت، حديد و ... که در روايات شيعه به آثار مادي و معنوي آنها بر انسان اشاره شده از جمله انگشترهايي هستند که سياسيون ما آنها را به دست مي‌کنند.

پارسينه با اين مقدمه، به بررسي اين موضوع پرداخته که هرکدام از سياسيون برجسته کشور چه انگشترهايي دست مي‌کنند.

امام خميني (ره): در اغلب تصاويري که از ايشان وجود دارد، عقيق سرخ به دست دارند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي: ايشان از جمله شخصيت‌هايي هستند که در موقعيت‌هاي مختلف، انگشترهاي مختلفي به دست دارند. تاکنون در دستان ايشان انگشتر شرف‌الشمس، عقيق قرمز و زرد، درّ نجف، انگشتري با نگيني که روي آن نوشته شده «يا علي بن ابيطالب» و انگشتري با نگين حديد که رويش نوشته شده «يا ظافر» به چشم خورده است.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني: در تمام سخنراني‌هاي خود هميشه يک تسبيح شاه مقصود با يک انگشتر عقيق به دست دارد. او همچنين اغلب انگشتر حرز به انگشت کوچک خود دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمين حسن روحاني: عموما انگشتر عقيق زردرنگ به انگشت کوچک سمت راست خود دارد. وي همچنين انگشتر حرز به انگشت کوچکش دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمين سيدحسن خميني: انگشتر عقيق قرمز بر دست چپ خود دارد.

مرحوم آيت‌الله مهدوي کني: ايشان انگشتري با نگين عقيق به دست راست خود داشتند و معتقد بودند که اگر کسي شيعه است بايد انگشتر را به دست راستش بيندازد.

حجت‌الاسلام و المسلمين ناطق نوري: انگشتر فيروزه به دست چپ و انگشتر عقيق به دست راست خود دارد.

دکتر محسن رضايي: همواره با انگشتر فيروزه به دست در انظار ظاهر مي‌شود.

دکتر محمدباقر قاليباف: اغلب انگشتر عقيق سرخ به دست دارد.

سرلشگر فيروزآبادي: اغلب با انگشتر عقيق، درّ نجف و فيروزه ديده مي‌شود.

مرحوم حبيب‌الله عسگراولادي: انگشتر عقيق، درّ نجف و فيروزه به دست مي‌کرد.

دکتر محمود احمدي‌نژاد: عادت داشت انگشتر عقيق زرد به دست داشته باشد.

سردار قاسم سليماني: عموما انگشتري با نگين عقيق سرخ به دست دارد.

سردار يحيي رحيم‌صفوي: اغلب انگشتري از عقيق سرخ به دست دارد.
captcha