گودرزی از آدیداس پوشی تیم ملی فوتبال حمایت کرد
واکنش وزیر ورزش به فضاسازی سعودیها علیه ایران در پارالمپیک 2016
وزیر ورزش و جوانان در واکنش به فضاسازی سعودیها علیه ایران در پارالمپیک 2016 گفت که به زودی موضع گیری رسمی در این رابطه اعلام خواهد شد.
به گزارش تیک، محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان در جمع خبرنگاران و در مراسم رونمایی از تابلوی ناشنوایان در رابطه با انتقاد عربستان و فضاسازی درباره طرح البسه ایران در پارالمپیک 2016 تصریح کرد: در این زمینه وزارت ورزش و جوانان به زودی موضع رسمی خود را اعلام خواهد کرد.
گودرزی با اشاره به عملکرد بسیار خوب کاروان پارالمپیک ایران در بازیهای ریو، خاطرنشان کرد: عملکرد ورزشکاران پارالمپیک در ریو تا به امروز راضی کننده و قابل توجه بوده است و متناسب با تعداد ورزشکاران اعزامی و سهمیه هایی که کسب کردهاند توانستهاند مدال های خوش رنگی را به ارمغان بیاورند و رکوردهای خوبی را جا به جا کنند. بنابراین من از عملکرد آنها تا به این لحظه رضایت کامل دارم و آرزوی موفقیت در ادامه راه برای پارالمپیکیها را دارم.
وی همچنین درباره تغییر برند البسه تیم ملی فوتبال از جیووا به آدیداس افزود: در این زمینه فدراسیون فوتبال خود تصمیم گیرنده است نه وزارت ورزش و جوانان. البته به اعتقاد من تصمیم عاقلانهای است که از سوی فدراسیون فوتبال گرفته شده است، زیرا این برند هزینه سنگینی را به فدراسیون فوتبال تحمیل میکرد. آدیداس برند خوبی است و من نیز موافق استفاده از این برند در طرح پیراهن تیم ملی فوتبال هستم.
گودرزی همچنین در رابطه با حضورش در فدراسیون ناشنوایان، خاطر نشان کرد: ورزشگاه ناشنوایان به جهت تلاشهای 30 ساله مرحوم حاج مصطفی داوودی دومین رییس سازمان ورزش کشور و پدر شهید تاسیس شد و حقی بر گردن جامعه ورزش ناشنوایان بود که یک ورزشگاه به نام وی نامگذاری شود. بنابراین سال گذشته پیشنهاد این مساله در شورای معاونان وزارتخانه مورد بررسی قرار گرفت و به توافق رسید که فدراسیون ناشنوایان به نام این بزرگوار نامگذاری شود. بنابراین امروز با حضور در محل این فدراسیون ضمن رونمایی از تابلوی ناشنوایان سعی کردم یاد و خاطره این بزرگوار را نیز گرامی بدارم.
وزیر ورزش و جوانان همچنین در خصوص پیشنهاد افشین داوری، رییس فدراسیون ناشنوایان مبنی بر قرار گرفتن این فدراسیون در مجموعه پارالمپیک و یکسان سازی جوایز ورزشکاران ناشنوایان، اظهار کرد: این مساله نیاز به مقررات بینالمللی دارد و باید مقررات بینالمللی خود را طی کند.
منبع: ایسنا