کد خبر: ۴۳۶۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۵۴

این خط متروی تهران برای ۲ روز تعطیل شد/ جزئیات

شرکت بهره‌برداری متروی تهران اعلام کرد: در روزهای پنج‌شنبه و جمعه، ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت‌ماه، خدمات‌رسانی در حدفاصل ایستگاه‌های شهرری تا علی‌آباد به‌صورت موقت متوقف خواهد شد.

شرکت بهره‌برداری متروی تهران اعلام کرد: در روزهای پنج‌شنبه و جمعه، ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت‌ماه، خدمات‌رسانی در حدفاصل ایستگاه‌های شهرری تا علی‌آباد به‌صورت موقت متوقف خواهد شد.
شرکت بهره‌برداری متروی تهران اعلام کرد: در طول دو دهه گذشته، میلیون‌ها مسافر از طریق خط یک جابه‌جا شده‌اند. با توجه به فرسودگی بخشی از مسیر روباز در نیمه جنوبی این خط، عملیات بهسازی و نوسازی با هدف ارتقا ایمنی و کیفیت خدمات در دستور کار قرار گرفته است.

فاز نخست این عملیات در نیمه اول فروردین‌ماه و همزمان با ایام تعطیلات نوروز انجام شد و اکنون فاز دوم در روزهای پایانی هفته جاری اجرا خواهد شد. بر این اساس، خدمات‌رسانی در بازه زمانی یادشده، تنها در فاصله ایستگاه‌های شهرری تا علی‌آباد متوقف می‌شود و از صبح شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه، فعالیت خط یک به روال عادی بازخواهد گشت.

در این مدت، خط یک مترو در دو بخش شمالی و جنوبی فعال خواهد بود و حرکت قطارها از ایستگاه تجریش تا ایستگاه علی‌آباد و بالعکس، و همچنین از ایستگاه شهرری تا کهریزک و شهر پرند و بالعکس برقرار خواهد بود.

برای رفاه حال شهروندان، پذیرش مسافر در ایستگاه‌های علی‌آباد و شهرری رایگان خواهد بود.با هماهنگی انجام‌شده با سازمان اتوبوس‌رانی تهران، سرویس‌های رایگان جایگزین برای جابه‌جایی مسافران در فاصله بین این دو ایستگاه در نظر گرفته شده است.

ضمن عذرخواهی بابت این توقف موقت، از صبوری و همراهی ارزشمند شهروندان گرامی قدردانیم این اقدامات با هدف ارتقای کیفیت سفر، افزایش ایمنی و بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی در حال اجراست.