کد خبر: ۴۴۲۰۲۰
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۴۷

تحصیل ۳۰ هزار دانشجوی ایرانی در ترکیه

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تحصیل ۳۰ هزار دانشجوی ایرانی در ترکیه خبر داد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تحصیل ۳۰ هزار دانشجوی ایرانی در ترکیه خبر داد.

حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز دوشنبه ۱۷ آذر در گفت‌وگو با حجاجی کرلانقیچ، سفیر کشور ترکیه، ضمن اشاره به مواضع ترکیه در جنگ ۱۲ روزه گفت: ما از ترکیه به خاطر مواضع مثبتی که نسبت به ما در جنگ اتخاذ کرد، سپاسگزاریم. ما با ترکیه ارتباطات زیادی در حوزه‌های مختلف مذهبی، فرهنگی و علمی داریم. 

وی افزود: ۳۰ هزار دانشجوی ایرانی در ترکیه در حال تحصیل هستند. سرمایه‌گذاران ما در ترکیه فعال هستند. تعداد زیادی از مردم ما با هدف گردشگری به ترکیه سفر می‌کنند که نشان‌دهنده‌ی تمایل و نگاه مثبت مردم ما به ترکیه است. دانشجویان ترک نیز در ایران در حال تحصیل هستند. 

 

او اضافه کرد: لزوم ارتقای توان علمی کشور را در جنگ دوازده روزه دیدیم. قدرت علمی ما به قدرت نظامی ما منجر شد که درخواست آتش‌بس از سوی دشمن را به همراه داشت.