کد خبر: ۴۴۵۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۴
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۴۰

مقام عراقی: بغداد از پرداخت عوارض در تنگه هرمز مستثنی است

مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد که کشورش از پرداخت عوارض در تنگه هرمز مستثنی شده و ایران پیش تر این مساله را اعلام کرده بود.
مقام عراقی: بغداد از پرداخت عوارض در تنگه هرمز مستثنی است

مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد که کشورش از پرداخت عوارض در تنگه هرمز مستثنی شده و ایران پیش تر این مساله را اعلام کرده بود.

قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق، در صفحه کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: «پیش از این ایران اعلام کرد که عراق از قوانین تردد در تنگه هرمز مستثنی است و گزارش های منتشر شده مبنی بر پرداخت عوارض توسط عراق باطل بوده و صحت ندارد.»

وی همچنین نوشت: «خاورمیانه امروز شاهد افزایش رقابت بین المللی است و با توجه به موقعیت راهبردی که سه قاره را به هم متصل می کند و دارا بودن منابع انرژی و مسیرهای آبی حیاتی برای اقتصاد تمام دنیا، در صدر توجه جهانی قرار گرفته است.»

الاعرجی همچنین تاکید کرد: «با تغییراتی که در نظام بین‌الملل رخ داده است، بسیاری از قدرت‌های بزرگ و منطقه‌ای به دنبال تقویت حضور و نفوذ سیاسی، اقتصادی و نظامی خود در منطقه هستند و این رقابت از طریق تداخل منافع بین‌المللی با چالش‌های محلی، بر امنیت منطقه‌ای تأثیر گذاشته است و این امر مستلزم آن است که کشورهای منطقه برای حفظ امنیت و ثبات و محافظت از منافع مردم خود، همکاری ها و هماهنگی ها را افزایش دهند.»

captcha