کد خبر: ۶۳۵۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۱۰

ریزگردها عامل بروز آلرژی

معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در همایش دو روزه آسم، آلرژی و ایمونولوژی آخرین یافته‌ها و تازه‌های درمان این بیماری‌ها ارائه خواهد شد.

به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، دکتر عباس پرداختی صبح امروز در همایش ملی آسم، آلرژی و ایمونولوژی کرمان اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان جز معدود دانشگاه‌هایی است که همایش آسم، آلرژی و ایمونولوژی را برای دومین بار برگزار می‌کند.

وی افزود: آن چیزی که ارزش این همایش را دوچندان می‌کند، تخصصی بودن و کیفیت آن است بطوریکه متخصص‌های داخلی، اطفال، ریه، روماتولوژی و پزشکان عمومی در آن شرکت دارند و امتیاز بازآموزی دریافت خواهند کرد.

پرداختی با اشاره به اینکه در همایش آسم و آلرژی یک نوع آموزش مداوم به متخصصین این حوزه‌ها داده می‌شود تصریح کرد:‌ در این همایش دو روزه آخرین یافته‌ها و تازه‌های آسم و آلرژی و درمان این بیماری‌ها ارائه خواهد شد.

معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد:‌ معضل آلرژی که روند آن در استان و کشور ما روزافزون است به دو دلیل عمده روی می‌دهد که عبارتند از ریزگردها و همچنین سیستم‌های نانو.

وی ادامه داد: در واقع آسم هم یکی از انواع واکنش‌های آلرژی محسوب می‌شود و در این زمینه مقوله ایمنی استفاده از ترکیبات نانو هم مطرح است.

پرداختی اظهار کرد: از فعالیت‌های جنبی این همایش ملی می‌توان به برپایی نمایشگاه شرکت‌های بهداشتی و دارویی اشاره کرد که در غرفه‌های مختلف آخرین فرآورده‌های خود را عرضه می‌کنند که از جمله این محصولات می‌توان اسپری‌های استنشاقی، برخی ترکیبات آنتی‌هیستامینیک و ... را نام برد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: 22 بهمن‌ماه کلنگ مرکز تحقیقات دهان و دندان معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمان به زمین زده خواهد شد که یکی از بزرگ‌ترین مجتمع‌های همایشی در پردیس دانشگاه و حتی در کرمان خواهد بود.

معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: مرکز تحقیقات علوم اعصاب این دانشگاه نیز جز مجموعه علوم اعصاب شناختی کشور شده و در این زمینه تنها از کرمان و تهران تیمی به برزیل سفر کرده و توانمندی‌های پژوهشی خود را عرضه کردند.

پرداختی ادامه داد: در مقابل نیز پرفسور توماز رییس مرکز علوم اعصاب برزیل که از توانمندی‌های کرمان به وجد آمده بود میهمان دانشگاه علوم پزشکی ما شده و اذعان کرد که هزینه‌های تحصیل و بورسیه یکی از رزیدنت‌های این دانشگاه را در برزیل متقبل خواهد شد.

وی گفت: همچنین آذرماه سال جاری میمون‌های رزوس را در مرکز علوم اعصاب شناختی دانشگاه مستقر خواهیم کرد تا آموزش دیده و بعد از مدتی بتوانند منظور خود را از طریق مانیتور بیان کنند.

پرداختی افزود:‌ این رویداد آغاز خط تولید یکسری از کیت‌هایی است که در مغز کاشته می‌شوند و در مراحل بعدی جراحی مغز انسان انجام خواهد شد از این رو امیدواریم مرکز علوم اعصاب شناختی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بتواند با همکاری بخش خصوصی در این زمینه در کشور پیشرو باشد.

معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمان تصریح کرد: باتوجه به اینکه در کرمان شرکت داروسازی وجود ندارد از این رو چندین سرمایه‌گذار ابراز علاقه کرده‌ تا بتوانند این شرکت را ایجاد کنند.

راه‌اندازی مجتمع دارویی در کرمان
وی افزود‌: ما بدنبال راه‌اندازی مجتمع دارویی در کرمان هستیم که بدنبال آن دو فرصت مغتنم پدید خواهد آمد که نخست درآمدزایی و سپس میزان اشتغال‌زایی آن است از این رو تا پایان امسال موافقت‌های اصولی آن دریافت و به سمت تولید حرکت خواهیم کرد.

پرداختی با اشاره به صنایع مهم معدن در استان کرمان بیان کرد: با مجتمع‌های مس سرچشمه، خاتون‌آباد و همچنین گل‌گهر قراردادهایی منعقد شده تا این صنایع احساس نکنند که دانشگاه علوم پزشکی تنها ناظر است بلکه بدانند ما همکار یکدیگر هستیم ضمن اینکه بر روی سلامت پرسنل آنها و مردم نیز اقداماتی انجام می‌شود.

معاون فناوری و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطرنشان کرد:‌ در دیماه سال جاری نیز نشست کل مراکز WHO به عنوان بزرگترین همایش با حضور تمامی زیرمجموعه‌های آن در کرمان برگزار خواهد شد که این امر توانمندی‌های بین‌المللی کرمان را نشان می‌دهد.
*ایسنا 
برچسب ها: بیماری ، آلرژی ، ریزگرد ، تیک