کد خبر: ۶۵۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
تعداد بازدید: ۷۲

آتش‌سوزي در يکي از هتل‌هاي کربلاي معلي/ ۲ زائر ايراني جان خود را از دست دادند

 مديرکل عتبات عاليات سازمان حج و زيارت گفت: در يکي از هتل‌هاي کربلاي معلي آتش‌سوزي رخ داد و ۲ زائر ايراني در اين حادثه جان خود را از دست دادند.

 به گزارش پايگاه خبري «تيک» (Tik.ir)، محسن نظافتي گفت: روز گذشته در هتل جنت‌المصطفي در کربلاي معلي آتش‌سوزي رخ داد که در آن هتل زائران ايراني مستقر بودند.وي ادامه داد: اين زائران تحت پوشش سازمان حج و زيارت نبودند و مرکز پزشکي هلال احمر براي کمک به آنها اعزام شد اما متاسفانه ۲ نفر از اين زائران جان خود را از دست دادند و چند نفر نيز دچار شکستگي شدند.

وي افزود: با توجه به اينکه صدور ويزا در مرز عراق لغو شده است و تنها مهر خروج بر گذرنامه‌ها زده مي‌شود انتظار است که مقداري روند خروج زائران روان‌تر شود.نظافتي تصريح کرد: تاکنون نزديک به 200 هزار نفر از ايران عازم کربلاي معلي شدند و افرادي که مي‌خواهند ويزاي خود را از شهر محل اقامت خود دريافت کنند تا پايان روز شنبه سايت سازمان حج و زيارت باز است و مي‌توانند ثبت‌نام خود را انجام دهند.

وي به زائران توصيه کرد: در مرزها سعه‌صدر داشته باشند چرا که ممکن است ساعت‌ها پشت مرز منتظر بمانند چون در پايانه عراق امکانات به اندازه‌اي نيست که بتواند پاسخگوي تمام زائران باشد.

مديرکل عتبات عاليات سازمان حج و زيارت افزود: امکانات خوبي براي زائران در نظر گرفته شده است و تکيه و موکب‌هاي زيادي راه‌اندازي شده است. تاکنون 45 کاميون آب به مرزها اعزام شده تا زائران بتوانند در شرايط خوبي ساعت‌هاي انتظار خود را سپري کنند.نظافتي افزود: با توجه به حجم زياد متقاضيان پيش‌بيني ما اين است که امسال حدود 800 هزار تا يک ميليون زائر ايراني در ايام اربعين حسيني در کربلاي معلي حضور داشته باشند.
*فارس
captcha